top of page

VRAGEN & ANTWOORDEN

Even alles duidelijk maken

HOE ZIEN DE LESSEN ERUIT?

Ongeveer 30-45 minuten begeleide meditatie met daarna ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

IK BEN LID EN WIL IEMAND MEENEMEN DIE NOG GEEN LID IS. KAN DAT?

ja, leuk! Zorg alleen wel dat je dit van tevoren even laat weten, zodat ik op de hoogte ben en eventueel een plek kan reserveren.

KAN IK MIJN ABONNEMENT BEVRIEZEN?

Als je hier een gegronde reden voor hebt dan is dat mogelijk. Ik vertrouw erop dat je de waarheid vertelt;)

WAT VOOR KLEDING DOE IK AAN?

Kleding waarin jij je fijn voelt. Het helpt als je broek/rok enigzins stretch is zodat je makkelijk in kleermakerszit kunt zitten.

BEN JIJ EEN GURU? MOET IK ALLES WAT JIJ ZEGT GELOVEN EN JOU AANBIDDEN?

Ik ben mogelijk de meest imperfecte persoon die je ooit zult ontmoeten. Het enige verschil is dat ik mijn imperfecties volledig omarm. Gebruik hetgeen wat ik zeg/doe als een manier om zelf bewuster te worden, maar zie mij alsjeblieft nooit voor iets wat ik niet ben: heilig.

HOE LANG LOOPT MIJN ABONNEMENT?

Ieder abonnement heeft een looptijd van 3 maanden. In principe wordt deze automatisch verlengd tenzij je van tevoren aangeeft dat je deze niet meer voort wil zetten. Na de eerste 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast! Wel zo fijn.

KUN JE NAAST DE BEGELEIDING IN DE GROEPSLESSEN OOK INDIVIDUELE BEGELEIDING AANBIEDEN?

Jazeker! Ik bied bewustwordingscoaching aan en help je graag om langzaam wakker te worden:) Neem contact op via mail of vraag het even tijdens de les.

HOE BOEK IK EEN LES?

Als je lid wordt bij WithPim mag je een app downloaden waarin je heel makkelijk lessen kunt boeken. Hierin is ook het rooster zichtbaar voor de komende weken.

bottom of page