top of page

Burn-out therapie

Als je wordt gedwongen om te luisteren

Begeleiding bij burn-out herstel

Energie lekt als wie je bent niet strookt met de rol die je speelt. Langzaam beginnen je lichaam en mind te fluisteren dat het niet meer zo verder kan, maar opgeven is geen optie.

Totdat je gedwongen wordt te stoppen en naar binnen te keren. Gedwongen om te confronteren wat je al die tijd heeft tegengehouden om simpelweg jij te zijn.

Het herstel van je burn-out begint bij de erkenning dat je niet jezelf mocht zijn. En dat is de start van een lange reis naar jezelf opnieuw leren kennen.

Een verplichte reis naar de Ziel. Om te luisteren naar wie je ook alweer was. Om je lichaam te herontdekken als je enige instrument om jouw lied in dit leven te spelen. Om eindelijk jezelf te zien, de naakte kwetsbare persoon achter alle lagen van zelf-bescherming.

 

En daar, in diep contact met je Ziel, is levensenergie een zelf-voorzienende bron. 

Burn-out is een roep van de ziel,
een verplichte reis in jezelf waarin je moet confronteren wat je al die tijd 
heeft tegengehouden om simpelweg jij te mogen zijn.

image.png

Hoe ik je help te herstellen van een burn-out

Jij bent zelf-helend. Maar alleen als je kunt confronteren wat je tegen hield om jezelf te zijn. De angst voor afwijzing als je niet aan verwachtingen voldoet. De onrust die omhoog komt als je stil zit, omdat je hebt geleerd altijd nuttig te moeten zijn.

Dit zijn de poorten naar je Ziel, en tegelijkertijd je weg naar herstel.

Samen gaan we op zoek naar jouw poorten. Naar wie je bent achter de lagen van zelf-bescherming. Om jezelf met vallen en opstaan te leren kennen. En jezelf te vertrouwen in iedere stap.

Want herstel vraagt om diep vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en vertrouwen dat jij deze pijn op dit moment toe kunt laten.

Niet alleen. Samen! Want ik voel met je mee.

Ik luister naar je. Ik laat je bewust worden van de pijn die zo lang onderdrukt is. Zodat het eindelijk gevoeld mag worden en kan helen. 

Soms praten we, soms zijn we stil, soms neem ik je mee in een meditatieve staat om door de lagen van verdediging heen te prikken. Maar jij bepaalt hoe diep we gaan. 

Technieken die ik gebruik bij burn-out herstel

  • Analytische Therapie (Jungiaanse diepte-psychologie)

  • Internal Family Systems (IFS)

  • Somatic Experiencing (lichaamsgerichte therapie)

  • Mijn persoonlijke ervaring met burn-out herstel

Een sessie kan zowel fysiek als online plaats vinden.

Contact

CONTACT

Heuvelstraat 50, 5126 CM Gilze, Nederland

06 25051268

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Bedankt voor de inzending!

AMA_8797.jpg
bottom of page