top of page

DE LESSEN

WithPim biedt 4 unieke mindfulness groepslessen aan. Of ze nu de nadruk leggen op focus of op compassie, allemaal hebben ze één uiteindelijk doel: Meer rust brengen in jouw dagelijkse leven.

AMA_8903.jpg

FOCUS & JOY

Rustiger worden begint met controle krijgen over het duiveltje in je hoofd. En controle krijg je door focus. Langere tijd je aandacht richten op één object, dat gaan we in deze les doen. En een mooi gevolg daarvan is dat je in een heerlijke flow terecht kunt komen. En dat brengt plezier!

LOVE & COMPASSION

Geliefd worden, dat wil toch iedereen? We zijn heel goed in andere mensen lief hebben, maar we mogen best wat liever zijn voor onszelf. Want als je lief bent voor jezelf, word je vanzelf lief voor een ander. In deze les gaan we de focus leggen op compassie: De realiteit omarmen met liefde en warmte, zonder deze te willen veranderen. Oftewel, het duiveltje in ons hoofd langzaam laten veranderen in een lieve panda!

AMA_9219.jpg
AMA_9447.jpg

RELAX & AWARENESS

Even helemaal niets. Gewoon zijn. We moeten zoveel van onszelf. Altijd meer, altijd beter. Want jij bent nooit genoeg. In deze les mag je er zijn. Gewoon zijn zoals jij bedoeld bent. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is continu loslaten. Let it gooooooo en zie wat er gebeurd! Zzzzzzzz

INSIGHT & WISDOM

Permanent rustiger en stressbestendiger worden is alleen mogelijk als je de eigen patronen gaat observen. Observeren dat jij niet je gedachten bent. Niet je emoties bent. Niet je pijn bent. Observeren dat alles wat je doet in essentie voortkomt uit pijn vermijden en plezier zoeken. Hopelijk met het uiteindelijke inzicht dat alles continu verandert en dat zelfs "jij" een combinatie bent van constant veranderende mentale en fysieke processen. En dan voel je je vrij!

AMA_8831.jpg
bottom of page